Antena Căutare

Sorin Oprescu, despre Europa League: Am mai dat o lovitura imperialismului

La aproape 24 de ore de la finala Europa League, castigata de Atletico Madrid cu 3-0 in fata lui Bilbao, primarul Capitalei Sorin Oprescu a vorbit despre acest eveniment, precum si despre cursa pentru Primaria Capitalei, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena3.

"Azi-noapte (miercuri spre joi, 9-10 mai), la 01.25, am fost si am inspectat toaletele de la stadion. Am observat ca nu s-au mai urcat ca animalele cu picioarele pe WC, hartia igienica era la locul ei, nu o luase nimeni acasa, oglinzile nu erau sparte, aparatele cu sapun erau intregi. Am mai dat o lovitura imperialismului", a declarat entuziasmat Sorin Oprescu. "Sfarsitul meciului m-a impresionat cel mai tare. Cand am vazut ca toate au mers bine si 55.000 de oameni eu aplaudat, mi-a crescut inima", a adaugat edilul.

De asemenea, Oprescu a spus ca "domnul Basescu a fost invitat oficial, conform protocolului, dar nu a venit. Probabil ca e suparat pe schimbarea Guvernului si de asta nu a vrut sa vina".

In ceea ce priveste cursa pentru fotoliul de Primar General al Capitalei, actualul edil a declarat ca "e bine sa te uiti cu sase ochi la contracandidatii tai. Unii sunt onesti, altii fac pe onestii (...) Eu nu ma apuc sa imi denigrez adversarii, nu am facut asta in viata mea. Dar nu trebuie nici sa astepti sa iti ia familia sa ti-o intoarca pe toate partile, atunci nu trebuie sa taci (...) Cunoscandu-i pe baietii din PSD, pot sa spun ca se misca incet, dar se misca asemenea unor tauri. Cei din PDL sunt ca niste coioti, care asteapta sa inghita cate un taur".

"Din mandatul pe care il inchei acum sunt multumit ca am incheiat lucrarile pe care altii nu au fost in stare sa le faca, unele din ele fiind incepute de 7 ani de zile (...) Promisiunile mele sunt: un portofoliu care sa salte Bucurestiul, evenimente de genul celui de aseara, care sa arata ca Romania este pe harta, si oameni cu zambete pe fata (...) Vreau sa transform orasul acesta in cel pe care oamenii si-l doresc de 22 de ani", a conchis Oprescu.

Foto: Intactimages

VIDEO! Regele Mihai a primit titlul "Doctor Honoris Causa"... Statistica: Peste 2,3 milioane de romani muncesc la negru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x