Antena Căutare

Sorin Oprescu: Sunt mai putine gropi aparute in urma zapezii decat anul trecut

Sorin Oprescu a declarat in cadrul Comandamentului de iarna ca numarul gropilor aparute in asfalt in urma zapezii este mai mic decat anul trecut, scrie Antena3.

Potrivit primarului general cele mai multe se regasesc pe strazile si bulevardele la care nu s-au mai efectuat lucrari de reabilitare din perioada 2004-2008.

Primarul general a prezentat o lista a arterelor rutiere unde se inregistreaza cele mai multe gropi in asfalt, precizand ca in 2011 au existat 49 de strazi unde au aparut gropi, iar anul acesta 28 de strazi. Totodata acesta a spus ca sumele platite pentru intretinerea si reparatia strazilor cu probleme sunt mai mici ca in anii precedenti si a dat asigurari ca 'nimeni nu si-a permis sa-si bata joc de banii publici'.

Pentru repararea si intretinerea strazilor s-au incheiat sase acorduri-cadru, unul pentru fiecare sector, pentru 204 strazi din cele 900 de artere rutiere aflate in administrarea PMB.

Foto: Intact Images

UPDATE! Un singur drum national inchis, DN 23B Stupina - Ciorasti. 6 trasee nationale, cu restrictii... 16 judete, afectate de caderile de zapada, 34 de drumuri judetene, blocate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x