Antena Căutare

Sorin Ovidiu Vintu, externat din spital cu piciorul in ghips

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu va fi externat, joi, din Spitalul de Urgenta "Floreasca", cu piciorul in ghips, dupa ce a suferit o fractura in urma cu o saptamana. Acesta urmeaza sa revina pentru rezolvarea acestei probleme, potrivit purtatorului de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

Oprita a mentionat ca medicul curant al lui Vintu a decis externarea omului de afaceri in cursul dupa amiezii de joi. Medicii i-au pus in ghips piciorul la care afaceristul avea rotula fracturata si pentru care i-au fost facute investigatii in vederea unei posibile operatii.

Acesta va reveni la spital pentru "rezolvarea" acestei probleme, a adaugat Oprita.

Sorin Ovidiu Vintu si-a pus piciorul in ghips cu o zi inainte sa se prezinte la noi audieri. Nu in dosarul legat de Nicoale Popa, ci in dosarul UCM Resita. Cel putin asta sustin surse din randul avocatilor, citate in exclusivitate de TVR.

In acest dosar sunt pusi sub invinuire senatorul democrat-liberal Mircea Banias si fostul director al Directiei Domenii Portuare, Eugen Bogatu.

Procurorii DNA urmeaza lamureasca de ce libanezul Said Baaklini, arestat pentru rambursarea ilegala de TVA de 60 de milioane de euro, l-a vizitat pe Vintu de doua ori chiar in ziua in care a fugit din tara. Mai exact, pe 27 noimebrie 2010.

Sursa: Antena3

CNSAS: Szoby Cseh, cascadorul turnator... Medicii de familie, obligati sa acorde asistenta permanenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x