Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sacrificiu de părinte! Alexandra și Răzvan, ambii polițiști, pleacă pe rând în misiune. Nu și-au mai îmbrățișat fetița de zile bune

În vremuri de stare de urgenţă, doi tineri poliţişti din Târgu Jiu, soţ şi soţie ajung să petreacă doar câteva minute împreună. Şi asta ca să poată avea grijă de copilul lor. Când el lucrează noaptea, ea patrulează pe timpul zilei şi invers.

Tinerii părinţi nu se plâng şi nu regretă nicio clipă că au îmbrăcat uniforma de poliţist, însă recunosc că riscurile din stradă sunt multe.

Alexandra și soțul său merg pe rând la serviciu. Ambii sunt polițiști

Alexandra e polițistă din 2012. Toate misiunile în care e implicată acum, alături de colegii poliţişti, se concentrează pe prevenirea îmbolnăvirilor şi pe supravegherea celor izolaţi la domiciliu ori în carantină.

Uniforma de poliţist a venit la pachet cu multe sacrificii, iar timpul petrecut cu familia e cel mai afectat mai ales că şi soţul ei, Răzvan, este tot în prima linie. Au o fetiţă de patru ani pe care nu o mai pot strânge în braţe ca până acum.

De curând, bona fetei a renunţat să mai aibă grijă de ea până când se va termina pandemia aşa că a fost nevoie de noi sacrificii şi compromisuri.

Recomandari