Sacrificiu de părinte! Alexandra și Răzvan, ambii polițiști, pleacă pe rând în misiune. Nu și-au mai îmbrățișat fetița de zile bune

În vremuri de stare de urgenţă, doi tineri poliţişti din Târgu Jiu, soţ şi soţie ajung să petreacă doar câteva minute împreună. Şi asta ca să poată avea grijă de copilul lor. Când el lucrează noaptea, ea patrulează pe timpul zilei şi invers.

Tinerii părinţi nu se plâng şi nu regretă nicio clipă că au îmbrăcat uniforma de poliţist, însă recunosc că riscurile din stradă sunt multe.

Alexandra și soțul său merg pe rând la serviciu. Ambii sunt polițiști

Alexandra e polițistă din 2012. Toate misiunile în care e implicată acum, alături de colegii poliţişti, se concentrează pe prevenirea îmbolnăvirilor şi pe supravegherea celor izolaţi la domiciliu ori în carantină.

Uniforma de poliţist a venit la pachet cu multe sacrificii, iar timpul petrecut cu familia e cel mai afectat mai ales că şi soţul ei, Răzvan, este tot în prima linie. Au o fetiţă de patru ani pe care nu o mai pot strânge în braţe ca până acum.

De curând, bona fetei a renunţat să mai aibă grijă de ea până când se va termina pandemia aşa că a fost nevoie de noi sacrificii şi compromisuri.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri