Antena Căutare

Sotia lui Adrian Sobaru: Copilul a vazut cum a incercat tatal sau sa se sinucida

Starea de sanatate a lui Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat saptamana trecuta de la balconul Palatului Parlamentului, se imbunatateste. Medicii spun ca in zilele urmatoare va fi operat. Adrian Sobaru a facut acest gest extrem, nemultumit ca indemnizatia pe care o primea pentru copilul sau cu handicap a fost redusa. Sotia lui Adrian Sobaru a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate pentru Jurnalul National, despre lupta pe care doi parinti bugetari o duc pentru a asigura o viata buna copilului lor bolnav de autismul.

Madalina Sobaru spune ca sotul ei era foarte afectat de inrautatirea starii de sanatate a copilului lor. Desi sufera de o boala grava, cei doi au dorit ca fiul lor sa invete o meserie. Din cauza banilor insa, nu au putut.

"El a ramas cu cei cu probleme grave si nu a mai facut nici un progres. Totul costa, doctori, scoala, tratament. Nimic nu se poate face fara sa dai bani", a declarat sotia lui Adrian Sobaru in exclusivitate pentru Jurnalul National.

Copilul cu probleme a vazut incercarea de sinucidere a tatalui sau.

"S-a uitat singur la stiri si a vazut imaginile in care tatal lui a sarit de la balcon. A ramas impietrit o vreme, dar n-a zis nimic. Intr-un final, m-a intrebat cum mai poate veni Mosul daca tati e in spital."

Sotia lui Adrian Sobaru face parte din categoria bugetarilor, ale caror venituri au fost taiate cu 25% de catre Guvernul Boc. Lucreaza secretara la o scoala din Bucuresti si are un venit modest.

Adrian Sobaru electrician la televiziunea publica, s-a aruncat din balconul Camerei Deputatilor, la putin timp dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul.

Sobaru a suferit mai multe fracturi ale oaselor fetei, nasului si la nivelul ochilor. Adrian Sobaru a declarat ca isi va motiva gestul extrem dupa ce se va face bine.

Editorial: Protestul Sobaru face inconjurul lumii, dar ocoleste Romania... Infotrafic: Trafic in conditii de iarna. Circulatia pe DN7, blocata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x