Antena Căutare

Sotia lui Sergiu Nicolaescu a primit telefoane in care era amenintata cu moartea

Iolanda Nicolaescu a declarat in cadrul emisiunii "Editie de Week-end" ca sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, Dana, a primit apeluri telefonice in care a fost amenintata cu moartea.

"Au urlat, au injurat, au dat telefon sa o ameninte cu moartea si ea saraca nu are nicio vina, tot timpul a stat in spate, nu a iesit niciodata in fata, nu are nicio vina", a declarat Iolanda Nicolaescu.

Sora regizorului a confirmat si faptul ca urna cu cenusa va fi depusa in cavoul familiei Nicolaescu, la Targu Jiu, unde va ramane o perioada de timp.

Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sambata, in jurul orei 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participand familia, prietenii si apropiatii regizorului, printre care s-a aflat si fostul presedinte Ion Iliescu.

Sergiu Nicolaescu, care a decedat joi, la varsta de 82 de ani, a fost incinerat conform propriei dorinte. Dana Nicolaescu, sotia regizorului, a declarat joi ca incinerarea a fost "dorinta expresa" a sotului sau, pe care i-a respectat-o, si a solicitat presei sa trateze "cu decenta si respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin disparitia sotului ei".

Sursa: Antena3.ro

Ion Iliescu: "Ne-am luat ramas bun de la Sergiu Nicolaescu"... O strada din Timisoara va purta numele lui Sergiu Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x