Antena Căutare

Secretul murdar din familia lui Gheorghe Dincă! Soția și fiica criminalului din Caracal, declarații controversate în fața procurorilor DIICOT

Singura filmare care există cu soția lui Gheorghe Dincă a fost surprinsă zilele trecute, atunci când a fost audiată de reprezentanții DIICOT, însă femeia a refuzat să vorbească cu jurnaliștii. 

Singura filmare care există cu soția lui Gheorghe Dincă a fost surprinsă zilele trecute, atunci când a fost audiată de reprezentanții DIICOT, însă femeia a refuzat să vorbească cu jurnaliștii.

Chiar și așa, însă, familia lui Gheorghe Dincă ascunde un secret, dovadă fiind minciunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului.

Citește și: Telefonul Luizei, descoperirea care schimbă totul în cazul Caracal! Ce au găsit anchetatorii

La prima audiere a procurorilor, potrivit declaraţiei avocatului lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, soţia lui Dincă a spus că soţul său nu a fost niciodată violent, că avea relaţii foarte bune cu acesta, că vorbeau zilnic la telefon şi a fost surprinsă de acuzaţiile care i se aduc lui Gheorghe Dincă. La cea de-a doua audiere, însă, soţia lui Gheorghe Dincă a povestit cum Gheorghe Dincă a lovit-o peste faţă din cauza unui conflict domestic şi că a închis-o în afara casei.

De asemenea, și fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a mințit de-a lungul timpului. Mai exact, ea a declarat pentru Antena 3 în data de 2 august 2019 că: "Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele." În data de 23 august 2019, Daniela Dincă spune în faţa procurorilor DIICOT că "În ziua de 24.07.2019, am venit în Caracal și am trecut prin fața porții tatălui meu, însă nu am oprit. Împreună cu mine erau sora mea, Dincă Daniela, și o colegă de seviciu din Arad. Fac precizarea că pe 24.07.2019, orele 10, când am trecut prin fața porții tatălui meu, am văzut două persoane ieșind din curtea acestuia, doi vecini despre care știu că se numesc Vică şi Fane", potrivit Antena 3.

Bombă în cazul Caracal! DIICOT a anunțat că nu anchetează apelurile Alexandrei Măceșanu! Care este motivul

Deşi spune că nu a oprit să-şi vadă tatăl în data de 24 iulie 2019, Daniela Dincă nu explică de ce a ales o rută ocolitoare pentru a ajunge la Dăbuleni, şi nu o rută directă.

Reîntoarcerea la școală, o mică avere! Cât plătesc părinții pe rechizitele copiilor la început de an școlar... Au dat telefoanele mobile pe cățărări, tiroliene și trageri cu arme! Cum se distrează zeci de copii în prima tabără mili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x