Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Soții decedați în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu au fost înmormântați. Singura dorință a familiei: ”Să se facă dreptate!”

Cei doi soți care și-au pierdut viața în urma accidentului care ar fi fost provocat de fostul ministru Daniel Chițoiu au fost înmormântați în județul Argeș.

Soții Haralambie și Elisabeta Pristavu au fost conduși pe ultimul drum de familie. În urma lor, însă, rămâne misterul în ceea ce privește circumstanțele producerii accidentului.

Răsturnare de situație în accidentul lui Daniel Chițoiu. Politicianul ar fi fost vinovat de tragedie

Conform Antena 3, oamenii veniți să-și ia rămas bun de cei doi soți susțin că este o pierdere imensă pentru comunitatea din Pitești, cei doi fiind un exemplu de decență și omenie.

Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident cumplit! Un bărbat a murit

Familia celor doi bătrâni își dorește în primul rând dreptate.

Poliția din Argeș, despre accidentul lui Chițoiu

IPJ Argeş a anunțat vineri că au fost audiați mai mulți martori și că sunt desfășurate cercetări „in rem” în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu.

„Putem confirma că în cauză au fost audiate mai multe persoane în calitate de martor, însă aspectele precizate de persoanele respective şi eventualele concluzii fac obiectul cercetărilor, neputând face, la acest moment, şi obiectul comunicării publice. O concluzie referitor la vinovăţia certă a unei anume persoane nu poate face obiectul unei comunicări preliminare, fiind necesară parcurgerea etapelor procesului penal, urmând ca, comunicarea să se facă în dinamică, conform legislaţiei. Totodată, reamintim că în situaţia evenimentelor rutiere, este relevantă doar calitatea de participant la trafic implicat în evenimentul rutier ce face obiectul verificărilor, iar măsurile legale sunt luate în funcţie de urmările acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Argeş, conform Agerpres.

Recomandari