Familia femeii care a devenit mamă de gemeni la 74 de ani, lovită de ghinion! Soțul ei, transportat de urgență la spital! 

 
+2 click pentru
galerie

Femeia care a impresionat o lume întreagă după ce a născut gemeni, la vârsta de 74 de ani, este în spital, la Terapie Intensivă. Mai mult de atât, soțul ei a ajuns, de asemenea, la spital, fiind sub supravegherea medicilor. 

Familia lui Erramatii Manguyamma, femeia care a născut gemeni, la 74 de ani, pare să fi fost lovită de ghinion. După ce femeia a suferit un accident vascular cerebral la scurt timp după ce a intrat în travaliu, acum soțul ei, Sitarama Raja Rao, în vârstă de 82 de ani, a făcut infarct, notează Daily Mail.

Citește și: A născut, pentru prima oară, la 74 de ani: „De 60 de ani visez la acest moment. Nimeni nu mai poate spune că sunt stearpă”

Erramatti și Sitarama sunt căsătoriți de 57 de ani și până acum nu au avut copii. Aflată la menopauză de 30 de ani, femeia a reușit să rămână însărcinată cu ajutorul fertilizării in vitro.

Starea ei de sănătate este, în continuare, delicată, fiind monitorizată în permanență de medici. 

O zi mai târziu după ce femeia a născut, bărbatul a făcut infarct și a fost transportat la spital. 

Din păcate, însă, nu se mai cunosc alte detalii despre evoluția stării lor de sănătate. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI