Antena Căutare

SOV: "Am fost interceptat din 2006, tot atunci am inceput lobby pentru suspendarea lui Basescu"

Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca a fost interceptat inca din 2006 si ca in acel an, "extrem de iritat" de o declaratie a lui Traian Basescu privind "un asa zis furt" din Banca Agricola, a inceput un lobby pentru suspendarea presedintelui, discutând despre asta cu "toata lumea".

"In 2006, extrem de iritat de o declaratie facuta de Traian Basescu privind un asa zis furt al meu din Banca Agricola, am inceput un lobby activ pentru supendarea lui. Ma intereseaza trecerea serviciilor de informatii sub control parlamentar. Acest lucru il sustin si azi. Modul in care abuza Basescu de aceste institutii de pe atunci se dovedea periculos",


Acesta a aratat ca, in acest demers al sau a discutat "cu toata lumea" - partide parlamentare si oameni de afaceri - care avea posibilitatea sa decida suspendarea lui Basescu.

Omul de afaceri a adaugat ca in 2007 s-a "inactivat din lobby-ul impotriva lui Traian Basescu".

"Stiam inca din 2006 de aceasta agresiune, am facut si o plangere la Comisia de Control a activitatii SRI si nu s-a luat nicio masura", a mai spus Vintu.

El a precizat ca la la dispozitia parchetului au fost puse convorbiri private cu sotia - "inclusiv din dormitor" - copiii si prietenii.

sursa: Mediafax

Spargere la Laboratorul de Control Doping... Soferul lui SOV, plangere penala impotriva procurorului Iacob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x