Antena Căutare

SOV, amenintat cu arestul. Procurorii verifica documentele medicale de la Spitalul Floreasca

Procurorii au dat navala in spital peste Sorin Ovidiu Vintu. Ei vor sa verifice daca actele medicale pe care omul de afaceri le foloseste in instanta sunt valabile. SOV s-a internat ieri la Spitalul Floreasca cu rotula sparta. Cu o zi inainte de termenul de astazi al procesului sau. Jocul de-a soarecele si pisica a enervat-o pe judecatoare, iar Vintu a fost la un pas de o noua arestare.


Tot marti, avocatii lui Vintu au cerut instantei ridicarea interdictiei de a parasi tara pe o perioada de sapte zile, pentru a-i permite omului de afaceri sa mearga la Viena in vederea efectuarii unei operatii la piciorul drept.

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Vintu sub acuzatia ca i-ar fi trimis in Indonezia mai multe sume de bani fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI.

Inghetul pune din nou stapanire pe Romania: -22 de grade Celsius, la noapte!... Bilantul Politiei de Frontiera: trafic de droguri, persoane si tigari, masini furate si coruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x