Antena Căutare

Special: Destine reciclate

Erau candidatii perfecti sa ajunga asistati social. Crescuti in orfelinate, parasiti de familii, ajunsi pe drumuri, acesti oameni au fost toata viata impinsi la marginea societatii, ca niste resturi de care nu mai e nevoie si care nu mai au nimic de daruit. Mai multe proiecte de reinsertie socioprofesionala le-a dat sansa unei vieti normale, cu un serviciu legal si cu salariu din care-si pot plati chiria. Ce-au oferit in schimb? Munca lor ajuta mediul inconjurator sa respire.







Face asta de un an si s-a obisnuit deja cu privirile curioase din trafic, cu injuraturile sau cu bunavointa celor care il opresc si-l intreaba ce e cu cascarabeta verde. I-a trebuit o luna sa invete toate secretele condusului unui astfel de utilaj si are sute de kilometri prin infernul din Bucuresti.

"Oamenilor le spun ca treaba cu reciclatul hartiei e ceva constructiv. Multi apreciaza ce fac, altii nu. E ca in trafic. Multi sunt nepasatori si se gandesc doar cum sa treaca ei, restul nu conteaza", explica Alexandru, intrand in sediul firmei de unde va ridica hartia.

Citeste tot articolul pe Jurnalul!

Foto: Jurnalul

Inchizitia politica a televiziunilor... Stewardesa de la compania Tarom, ranita de un carucior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x