Antena Căutare

SPECIAL! OZN-uri pe cerul Revolutiei Romane

Un pilot de elita, cu mii de ore de zbor la activ, vorbeste, in premiera, despre unul dintre cele mai enigmatice episoade ale Revolutiei: razboiul radio-electronic. Purtat departe de ochii civililor neavizati, razboiul radio-electronic a ramas pana in ziua de azi unul dintre multele mistere neelucidate ale Revolutiei. Atunci, in ultimele zile ale anului 1989, Aviatia s-a confruntat cu un adversar invizibil care, desi a terorizat o tara intreaga, s-a manifestat doar pe ecranele radarelor. Iar pentru ca situatia sa fie si mai complicata, acest dusman nevazut a mai avut un aliat la fel de perfid: o avalansa de zvonuri, lansate diversionist pe toate canalele posibile.





"Consideram util sa mentionam ca in cercetarile legate de fenomenele de razboi radio-electronic si diversiune posibilitatile de investigare ale Parchetului au fost in mod obiectiv limitate".









"Parca isi bagase dracu' coada ca sa scada nivelul pregatirii de lupta a pilotilor. De mult timp nu se mai zbura decat 15 ore pe an. Dar in '89 cureaua se stransese si mai mult: incepand cu luna iunie nu s-a mai zburat noaptea. Asta in conditiile in care zborul de noapte este un criteriu de baza, care atesta calificarea pilotilor. O decizie hapsana, care ne-a costat mult la Revolutie, cand am incropit cu greu un colectiv de piloti cu licenta pentru zborul nocturn."

jurnalul.ro!


O ambulanta SMURD a accidentat mortal un barbat in Buzau... Noapte de ger in Romania. Temperaturile au ajuns la minus 23 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x