Antena Căutare

SPECIAL! Somaj la mititica!

Tara, tara, vrem de munca! Nu este un slogan rostit in fata Guvernului de protestatarii infometati. El rasuna chiar din spatele gratiilor. Caci urarile de "sa traim bine" au ajuns sa bantuie pana si inchisorile. Cu alte cuvinte, e criza, iar puscariasii someaza de dincolo de zabrele.

"Penitenciarul Bucuresti Jilava va pune la dispozitie forta de munca speciala (persoane private de libertate) pe perioade de timp determinate (1-12 luni) in conditii foarte avantajoase si cu un numar variabil de persoane, in functie de nevoile societatii dumneavoastra. Serviciile noastre acopera o gama diversa de activitati, in domeniul constructiilor civile si industriale, rutiere si feroviare, in agricultura (prasit manual, irigat, recoltat)."







"Pentru fiecare detinut, statul roman cheltuieste lunar 24 de milioane. In suma asta intra si salariile angajatilor (asistenta medicala, psihologica, transportul la instanta). Plecati de aici, unde sunt in centrul atentiei, acolo, afara, ajung sa fie lasati in voia sortii. Desi au libertate de miscare, ei vin totusi dintr-un mediu in care li se impune o disciplina. Afara ii asteapta un mod de viata care a evoluat, o societate care nu-i accepta asa cum ar trebui si care ii doreste in penitenciare",



"Detinutii care lucreaza pentru societate isi platesc si o parte din vina pentru savarsirea infractiunii. Din banii conveniti ca urmare a muncii prestate, 40% revin detinutului si 60% se folosesc ca venit la bugetul penitenciarului. Sunt folositi exclusiv, conform Legii 275, la imbunatatirea conditiilor de detentie. Din 40% cat ii revine detinutului, 10% i se opreste intr-un cont care i se pune la dispozitie la iesirea din inchisoare. 30% li se dau - bine, ei nu vad nici un ban in mana - toata tranzactia se face pe card, pentru diverse cheltuieli de zi cu zi."


jurnalul.ro!


Revine iarna. Vezi prognoza meteo!... Proteste in mai multe spitale din tara care vor fi comasate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x