Antena Căutare

Cum va fi vremea de 1 Mai! Meteorologii anunță temperaturi record, de 30 de grade, dar avertizează că se vor urma ploi și vijelii puternice! 

Minivacanța de 1 Mai aduce vreme de plajă peste tot în țară. Se vor înregistra 30 de grade în multe zone din sud şi sud-vest, dar aceste temperaturi sunt record. De 60 de ani nu am mai avut parte de o lună aprilie atât de călduroasă.

Minivacanța de 1 Mai aduce vreme de plajă peste tot în țară. Se vor înregistra 30 de grade în multe zone din sud şi sud-vest, dar aceste temperaturi sunt record. De 60 de ani nu am mai avut parte de o lună aprilie atât de călduroasă. Şi la fel va fi toată luna mai, cu maxime de peste 30 de grade ne spun meteorologii.

De asemenea şi lunile iunie şi iulie vor fi caniculare. Însă, mare atenţie pentru că aceste perioade calde vor fi urmate de perioade cu ploi şi vijelii puternice. Am putea avea parte, aşadar, şi de fenomene extreme. Care vor fi zonele în care se vor înregistra acestea, aflați urmărind clipul de mai sus!

Imaginile care au stârnit isterie pe internet! Eleve lovite cu biciul într-o școală din Sibiu, de către un părinte... Îți lingi degetele de plăcere! Iată care este rețeta originală de mici, ce datează de la 1920...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x