Antena Căutare

Specialiştii trag un semnal de alarmă! Iată ce trebuie să faci în zilele geroase pentru a te feri de răceală

Iată care sunt sfaturile specialiștilor pentru zilele când temperaturile scad cu mult sub zero grade

Iată care sunt sfaturile specialiștilor pentru zilele când temperaturile scad cu mult sub zero grade

Consumaţi zilnic nuci sau alune. Între mese, mâncaţi circa 40 de grame (un pumn) de nuci sau alune neprăjite şi nesărate. Acestea conţin seleniu care întăreşte sistemul imunitar.

Alcoolul e strict interzis în zilele geroase întrucât acesta dilată vasele periferice. Dacă la început ai senzaţia că te încălzeşti, în scurt timp corpul începe să piardă multă căldură şi se poate ajunge la degerături.

Beţi două căni de ceai verde călduţ, pe zi.

Acoperiţi-vă capul, gâtul şi urechile. Alege modele de căciuli care să-ţi acopere în întregime capul şi urechile. Şepcile şi pălăriile nu sunt indicate pe ger. Acoperă-ţi gâtul cu un fular sau cu o eşarfă groasă. Nu uitaţi de mănuşi!

Între mese, mâncaţi fructe şi legume proaspete. Acestea conţin fibre şi antioxidanţi şi asigură o digestie corespunzătoare.

Purtaţi o încălţăminte etanşă, cu talpă groasă, ca să nu vă udaţi la picioare.

Cadou unic de sărbători pentru copii, oferit de Fundația Mereu Aproape... VIDEO! Tedy a supraviețuit la Colectiv. Va vota cu singura mână care i-a mai rămas. Apel pentru schimbare al celor care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x