Antena Căutare

Specialitatea zilei, intoxicatie cu gaz. Clientii unui restaurant au ajuns de la masa direct in spital

Mai multi clienti ai unui restaurant din zona Dorobanti din Capitala au luat cina intr-o atmosfera aproape letala. Cinci dintre ei au avut nevoie de ajutorul medicilor, dupa ce s-au intoxicat cu gaz metan provenit de la o centrala defecta de la subsolul localului.

Echipajele medicale au preluat clientii intoxicati din curtea localului select. Cinci oameni au avut nevoie urgenta de ingrijiri medicale, iar 12 clienti au acuzat dureri de cap si stari de greata.

“Au fost spuse unei intoxicatii cu gaz metan cel mai probabil. Dintre cele 12 persoane, doar cinci au dorit transportul la spital, lucru care s-a si efectuat”, a declarat un medic SMURD, care a intervenit in acest caz.

Atmosfera in restaurant s-a schimbat brusc, cand mai multe persoane din aceeasi incapere au inceput sa acuze stari de ameteala si migrene. Abia dupa ce toata lumea a iesit afara, o echipa de la distribuitorul de gaze a fost chemata sa inlature pericolul.

Victimele au fost transportate la spitalul Floreasca din Capitala unde au ramas sub supraveghere medicala. Politistii au demarat cercetari ca sa stabileasca cine poate fi tras la raspundere pentru incident.

Un tanar fotbalist de 17 ani s-a impuscat in inima cu arma tatalui... O batrana imobilizata la pat a murit intoxicata cu fum dupa ce casa ei a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x