Căutare Live

Exclusiv! Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști. Angajații și pacienții, împietriți de frică! Ce se întâmplă: „Suntem terminați”

Toate ieșirile, păzite cu poliție și jandarmi. Se întâmplă la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota unde, luni noapte, a fost depistat un pacient cu coronavirus. Surse a1.ro au descris atmosfera apăsătoare din interiorul unității medicale.

Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști

Pacientul este un bărbat în vârstă de 61 de ani, fost ofițer MAI, internat din data de 5 martie, cu alte simptome decât cele asociate coronavirusului. Întrucât starea sa de sănătate s-a înrăutățit, dezvoltând afecțiuni pulmonare agresive, medicii au decis testarea acestuia pentru COVID-19. Rezultatul: POZITIV.

A fost momentul în care s-a declanșat iadul pentru angajații și pacienții din spital. Toate cadrele medicale care au intrat în contact cu pacientul, până astăzi, sunt izolate la domiciliu.

Angajații care se aflau în spital în momentul în care a fost depistat acest nou pacient cu coronavirus, au rămas în spital. Nimeni nu știe cât timp vor fi blocați.

Surse a1.ro au vorbit despre atmosfera apăsătoare de pe holurile unității medicale. Se fac teste pe bandă rulantă, nimeni nu știe când se va întoarce acasă.

„E foarte, foarte trist. Așteptăm rezultatul...Până atunci, suntem terminați”

Spitalul Dimitre Gerota este păzit de jandarmi și de polițiști. Nu se intră, nu se iese. S-a declanșat o anchetă epidemiologică. Toți vor fi testați pentru infecție cu coronavirus.

Vă reamintim că luni noaptea au fost confirmate încă două cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre o femeie de de 73 de ani din Buzău venită din Rimini (Italia) și un bărbat de 60 de ani, pacient la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota (MAI), conform Grupului de comunicare strategică al Guvernului.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... „Vă ofer puțin coronavirus, cu ajutorul lui Dumnezeu, și vă urez o primăvară frumoasă!”. Un bolnav de Covid-19 din Român...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri