Antena Căutare

Spitalul Gaesti, raiul cainilor fara stapan

Bolnavii care trec pragul Spitalului din Gaesti trebuie sa fie foarte atenti. Altfel, risca sa vina cu o boala si sa plece muscati de caini. Peste 20 de patrupede isi fac nestingherite veacul in curtea, dar si pe holurile spitalului de aproape un an.

La spitalul din Gaesti, cainii fara stapan se plimba in voie printre pacienti, cadre medicale, printre ambulantele parcate in curte si chiar pe holurile spitalului. De vazut, ii vad doar pacientii. Administratorul ridica din umeri: “Nu cunosc, discutati cu doamna manager”.

Managerul spitalului recunoaste situatia, dar nu are nicio solutie: “Sunt caini in curtea spitalului, nu i-am omorat, i-am sterilizat, tot pe banii mei si le dau sa manance tot pe banii mei, eu nu-i omor”. Acum sunt 20 de maidanezi in curtea unitatii medicale, dar au fost si mai multi.

Directia de Sanatate Publica Dambovita va demara un control la unitatea spitaliceasca abia acum, desi cainii sunt nelipsiti in curtea spitalului de cel putin un an. Asa ca, pana la o rezolvare a cazului, in curtea Spitalului de la Gaesti, pacientii vor face in continuare slalom printre patrupede, cu ochii in patru, ca sa nu fie muscati.

Povestea impresionanta a primului angajat cu sindromul Down din Romania... 200 de rromi expulzati din Franta au ajuns in tara cu planuri de intoarcere pe pamant francez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x