Antena Căutare

Spitalul Județean din Galați va avea heliport medical. "Aparatul va ateriza și noaptea"

Pista de aterizare pentru elicopterul SMURD va fi amenajată pe acoperișul spitalului Județean din Galați. Pe heliport se va putea ateriza și noaptea.

Spitalul Județean din Galați va avea heliport medical. "Aparatul va ateriza și noaptea"
Spitalul Județean din Galați va avea heliport medical

Pista de aterizare pentru elicopterul SMURD va fi amenajată pe acoperișul unei parcări supraetajate după ce autoritățile județene au decis să schimbe proiectul inițial.

Specialiștii în construcții și în stabilitatea solului au stabilit că parcarea supraetajată care se construiește la unitatea medicală gălățeană poate suporta un heliport.

La solicitarea conducerii Consiliului Județean Galați, proiectanții au modificat proiectul inițial al clădirii. Heliportul de la Galați va plasa spitalul gălățean în topul unităților medicale din România deoarece în țară sunt foarte puține piste de aterizare pentru elicopterele medicale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrările la parcarea supraetajată de la Spitalul Județean din Galați sunt avansate. Clădirea va avea trei nivele și o capacitate de peste 400 locuri de parcare, plus heliportul solicitat de autoritățile județene.

Clădirea este prevăzută cu numeroase dotări moderne, inclusiv un lift exterior. Termenul de finalizare a lucrării era în acest an, dar pentru a permite amenajarea heliportului, a fost prelungit până în august 2021.

Bătaie crâncenă între eleve, la un liceu din Botoșani! Una dintre ele a leșinat! Imagini tulburătoare! Video... Coronavirusul stârnește isterie în România. Trei oameni, la un pas să fie linșați pentru că s-au întors de curând din It...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x