Antena Căutare

Sport pentru cei mici

Sa nu mai aratam cu degetul inspre americani, si noi avem probleme cu obezitatea. In Romania, aproape unul din cinci copii este supraponderal sau chiar obez. Iar de aici complicatiile: boli de inima, boli ale coloanei vertebrale si diabetul de tip 2.

Toate erau, candva, probleme de oameni mari. Dar lucrurile s-au schimbat, si nu in bine. Asa ca specialistii le recomanda parintilor nu doar sa aiba grija ce le dau copiilor sa manance, ci si sa-i invete sa faca sport. De la cele mai fragede varste. Exercitiile pot incepe chiar din primele luni de viata: acasa sau…la sala de inot si fitness pentru bebelusi.
Smecherii sunt mereu grabiti... Horoscopul zilei 02.04.2009...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x