Antena Căutare

Sportivul Alin Popa a fost condus pe ultimul drum

Cel mai puternic roman a fost condus astazi pe ultimul drum de familie si prieteni. Neinvins pana acum, Alin Popa a pierdut insa lupta cu moartea. Nimeni nu l-a putut salva pentru ca nimeni nu a crezut ca Alin poate fi infrant vreodata. Mai ales singur, in apa.

In fata mortii, chiar si cei mai puternici oameni si-au plecat astazi capul. Si-au luat adio de la Alin Popa, prietenul lor care a pierit in urma cu cateva zile in lac. Alin era cel mai puternic roman.

Isi castigase acest renume in nenumarate concursuri si nu de putine ori demonstrase ca forta lui depasea limitele omenesti. In iunie, Alin Popa a impresionat la competitia Strongest Man. In timp ce alti concurenti se chinuiau, el reusea sa ridice fara probleme 120 de kilograme.

In fata mortii, insa, puterea muschilor lui Alin nu a mai fost suficienta. Forta apei i-a adus moartea. Alin a incercat sa lupte, dar nu a avut nicio sansa. Curentii, apa adanca si rece, distanta pana la mal, toate s-au unit impotriva lui.

Nu a avut parte nici de ajutorul prietenilor. Nimeni nu a crezut ca Alin se lupta cu adevarat pentru viata lui, si, oricum, nimeni nu a crezut, pana in ultima clipa, ca Alin poate fi invins de cineva sau de ceva.

In urma lui Alin au ramas lacrimi si o vaduva care s-a bucurat de viata in doi un singur an.

SPECIAL. Biserica Ortodoxa Romana, o fabrica de facut bani! Cum "sfintesc" preotii afaceri de milioane... Un traficant de stupefiante din Timisoara, retinut de ofiterii antidrog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x