Antena Căutare

Spulberate pe refugiu

Refugiul de tramvai nu mai este de mult un "refugiu". Cel putin nu in calea soferilor inconstienti si vitezomani. Doua femei au fost grav ranite, aseara, in cartierul Rahova, din Bucuresti, in timp ce asteptau tramvaiul pe platoforma special amenajata.

Un sofer care mergea cu viteza n-a mai putut controla masina, a zburat peste gardurile care separa soseaua de sine si a trecut si peste refugiu. Atunci le-a lovit pe cele doua. Fetele au fost duse la spital, iar soferul a fugit de la locul accidentului.

Dupa cinci ore de la producerea accidentului, soferul masinii s-a predat politistilor. Tanarul de 24 de ani era baut, si mai mult ca sigur acesta e motivul pentru care a fugit de la locul accidentului. Cand a ajuns la sectie, avea o alcoolemie de 0,13 in aerul expirat. Dar cu siguranta in momentul producerii accidentului alcoolemia era mult mai mare.

Tanarul s-a predat dupa ce politistii l-au identificat pe fratele sau drept proprietarul masinii. In functie de starea victimelor, soferului i se va intocmi dosar. Cele doua femei ranite in refugiu sunt si la aceasta ora in stare grava.
Permise predate... Zdrobiti in masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x