Antena Căutare

Stai la apartament şi nu ai contor pentru încălzire? Amenzile sunt URIAŞE! Iată până când trebuie să montezi aşa ceva!

Veste proastă pentru românii branşaţi la sistemul centralizat de încălzire: legea s-a modificat în defavoarea consumatorului!

Veste proastă pentru românii branşaţi la sistemul centralizat de încălzire: legea s-a modificat în defavoarea consumatorului!

Până la sfârşitul anului 2020, toate apartamentele racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică vor trebui să aibă montate contoare pentru căldură, conform unui proiect de act normativ adoptat recent la Camera Deputaților.

Termenul prevăzut de legislația în vigoare a fost finele anului 2016, însă acesta a trecut fără ca toate apartamentele să respecte obligația, motiv pentru care de data asta se va introduce și o amendă: între 500 şi 1.000 de lei!

Obligativitatea montării contoarelor de căldură la nivelul fiecărui apartament, până la finalul anului 2020, este prevăzută de un proiect de lege care va modifica LEGEA NR 121/2014 privind eficienta energetică, scriu cei de la Avocatnet.ro.

12 iulie, Ziua Mondială a Conversației. Cum faci o primă impresie bună... MOARTE suspectă la Castelul Cantacuzino din Buşteni! Un angajat a fost găsit fără viaţă, într-o fântână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x