Căutare Live

Casa celebrei cântărețe Emilia Dorobanțu, în flăcări. Costumele de mii de euro s-au făcut scrum

Deşi noul an trebuia să aducă fericire şi împlinire, din păcate şi Emilia Dorobanțu trece prin clipe grele. Casa vedetei din judeţul Olt, în care locuiesc părinţii acesteia, a fost cuprinsă de flăcări.

Casa celebrei cântărețe Emilia Dorobanțu, în flăcări. Costumele de mii de euro s-au făcut scrum

Cu toate că anul a început cum nu se putea mai rău pentru cântăreața de muzică populară, partea bună este că nimeni nu se afla în locuință în momentul în care a izbucnit incendiul. Însă au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza traumei pe care au suferit-o în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat.

Flăcările au pornit de la centrala termică din casă.

Potrivit ISU Olt, pentru stingerea incendiului din comuna Curtișoara au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Trei minori au ajuns în comă alcoolică la spital! Micuții au folosit banii de la colind pentru a cumpăra coniac...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri