Antena Căutare

Medicii din România, în alertă. Sute de copii au ajuns la camerele de gardă din cauza infecțiilor respiratorii

Medicii din România sunt în alertă maximă după ce în ultimele zile s-au înregistrat nu mai puțin de 81.000 de cazuri de infecții respiratorii. 

Sute de copii s-au prezentat cu părinţii la camerele de gardă din spitale, iar medicii fac un apel la adulţi să nu mai supraaglomereze cabinetele şi să meargă mai întâi la medicul de familia, dacă starea de sănătate nu este una gravă, potrivit Antena 3.

Doar în ultimele 24 de ore, la spitalul Marie Curie, 300 de copii au fost adusi la camera de gardă, iar pentru 32 dintre ei a fost confirmat diagnosticul de gripă. Ministerul Sănătăţii a anunţat că vaccinul antigripal nu mai există pe stoc la niciun producător

De asemenea, cadrele medicale recomandă să vă protejați de gripă evitând spațiile aglomerate, folosind mască de protecție. Este, de asemenea, indicat să consumați cât mai multe fructe și legume, dar și să vă spălați des pe mâini.

Incident halucinant la Spitalul de Urgență Reșița. Om al străzii, bătut și alungat în frig de trei angajați... La Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” au fost puse afişe în limbile română, engleză şi chineză în vederea informări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x