Antena Căutare

Starea bebelusilor arsi: unul in stare grava si cinci stabili

Medicii care ii ingrijesc pe cei sase bebelusi supravietuitori ai incendiului de la Maternitatea Giulesti sunt in continuare rezervati. Unul dintre micuti se afla in stare grava si este intubat, fiind ajutat sa respire de aparate. Ceilalti cinci, dintre care doua perechi de gemeni, sunt stabili, dar starea lor se poate agrava in orice moment.

Oarmata de medici ii supravegheaza in permanenta pe cei sase bebelusi care au supravietuit incendiului de la Maternitatea Giulesti. Deocamdata nu se poate spune insa ca au trecut cu bine aceasta tragedie.

Doctorul Radu Balanescu, directorul medical al Spitalului Grigore Alexandrescu sustine ca este mai putin important cat costa tratamentul celor sase copii. "Ingrijirea unui prematur cu tot ce inseamna solutii perfuzabile, antibiotice de ultima generatie, pansamente, va fi in jurul a catorva sute de milioane de lei vechi. In momentul asta foarte putin ne preocupa cifrele, ci doar ca ei sa traiasca." afirma dr. Radu Balanescu.

Intre timp, asistenta Florentina Carstea, cea care trebuia sa se afle langa bebelusi in momentul izbucnirii incendiului, evita sa apara public. Procurorii trebuie sa stabileasca timpul cat a lipsit femeia de la locul de munca. Din primele estimari date de pompieri, este vorba de cel putin 15 minute.

Cei care au avut pana acum de-a face cu asistenta Florentina Carstea nu au deloc cuvinte de lauda la adresa ei. Nici vecinii nu au vorbe de bine despre ea.

In aceasta saptamana sunt asteptate primele concluzii oficiale despre cauzele care au dus la izbucnirea incendiului din maternitate, dar si despre cei care se fac vinovati de moartea si ranirea atator bebelusi

Zilieri si la mana sefilor, in noul Cod al Muncii... Bucuresti: Circulatia pe Soseaua Orhideelor, inchisa pana in 15 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x