Antena Căutare

Starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel s-a inrautatit. Actorul, din nou internat la Cluj

Viata ii da emotii mai mari decat. scena lui Alexandru Arsinel. Actorul va fi internat azi de urgenta la clinica din Cluj-Napoca. Va afla daca rinichiul pe care l-a primit in urma cu 3 saptamani de la un tanar aflat in moarte cerebrala a fost acceptat sau nu de organism

Complicatiile aparute in urma transplantului la rinichi i-au determinat pe medicii de la Cluj, acolo unde actorul a fost operat, sa-l interneze din nou pentru investigatii si exista posibilitatea ca Arsinel sa sufere o noua interventie chirurgicala.

"L-am chemat luni. In mod normal, pacientii sunt chemati la control la doua saptamani dupa externare, dar el va fi internat", a confirmat doctorul Dan Luscalov de la institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj pentru CityNews.

Alexandru Arsinel i-a acordat un interviu, in exclusivitate, jurnalistului Antena 3, Adrian Ursu, in care a marturisit ca isi doreste nespus sa se intoarca pe scena. Actorul ar fi fost afectat si de controversele aparute in urma faptului ca transplantul de rinichi s-a efectuat in termen foarte scurt, fiind acuzat de faptul ca statutul sau de persoana publica i-ar fi favorizat gasirea rapida a unui donator.

“Iesisem cu niste analize foarte bune, m-au trimis acasa si dupa ce am refacut analizele la Davila, m-a chemat de urgenta sa ma intorc la Cluj ca au luat-o razna. Nu mi-au permis sa ma fac bine. Au atentat la viata mea. Au atentat la viata mea!”, declarat Alexandru Arsinel in urma cu cateva zile.

Un loc in caminele studentesti din Capitala, mai scump decat chiria la un apartament... UPDATE! Cei doi militari romani care au murit in Afganistan apartineau Fortelor Speciale Navale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x