Antena Căutare

Starea de sănătate a profesorului Mencinicopschi s-ar putea deteriora în închisoare

Fiica si sotia profesorului Mencinicopschi, condamnat in dosarul Telepatia la opt ani de inchisoare cu executare, au fost duminica in platoul emisiunii “Sinteza zilei”, unde au raspuns intrebarilor realizatorului emisiunii, Mihai Gadea.

Fiica si sotia profesorului Mencinicopschi, condamnat in dosarul Telepatia la opt ani de inchisoare cu executare, au fost duminica in platoul emisiunii “Sinteza zilei”, unde au raspuns intrebarilor realizatorului emisiunii, Mihai Gadea.

Casa in care locuieste familia Mencinicopschi a fost pusa sub sechestru, fiind evaluate la 450 000 de euro: “E o casă cu parter şi mansardă. Cei de la ANAF au fost surprinşi când au văzut cum arată locuinţa care a fost estimată la o jumătate de milion de euro”, a afirmat Ioana Claudia Mencinicopschi, fiica omului de stiinta, care, la randul ei, are un doctorat in agronomie la doar 28 de ani.

Soţia profesorului, Doina Mencinicopschi, a afirmat că avocaţii săi vor contesta decizia de punere sub sechestru a singurei lor locuinţe şi, în plus, va cere partajul, jumătate din această casă fiind a ei. “Daca va trebui sa parasim locuinta, ne-am gandit sa ne ducem la cumnata mea, in Arges”, au spus Doina si Ioana Mencinicopschi, care n-au posibilitatea financiara de a achizitiona o locuinta. Profesorul Mencinicopschi s-a declarat liniştit şi împăcat cu sine, după aflarea sentinţei. "A fost greu. Noi nu ne aşteptam la un astfel de deznodământ şi mai ales la mărirea pedepsei. Dar iertându-i (Mencinicopschi a afirmat, la aflarea sentinţei, că i-a iertat pe judecători şi procurori - n.r.), mi-a dat putere, pentru că ştiu că este împăcat cu situaţia şi este cât de poate de bine, în situaţia dată. Încercăm să îl ţinem ocupat, să nu îşi facă griji pentru noi", a declarat fiica acestuia.

Starea de sanatate a profesorului este grava, au mai afirmat Ioana si Doina Mencinicopschi, care sunt ingrijorate, ca, in inchisoare, profesorul nu va mai putea tine regimul strict de acasa. “Este mostenire genetica aceasta hipertensiune, a facut odata tensiune 30, ne miram ca mai sta in picioare. Noroc ca I s-a facut imediat o injectie cu furosemid si i-a scazut tensiunea”, a spus Doina Mencinicopschi,.

Flavia prezintă VREMEA: ”Soarele va fi generos!”... În sfârşit, o veste bună! Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x