Starea de urgență, tot mai aproape de a fi instituită?! Ministrul Muncii, avertisment pentru români: ”O să ajungem să evaluăm această posibilitate!”

Creșterea numărului de cazuri de coronavirus din ultima perioadă ar putea să determine autoritățile să instituie starea de urgență în România. 

Starea de urgență, tot mai aproape de a fi instituită?! Ministrul Muncii, avertisment pentru români: ”O să ajungem să evaluăm această posibilitate!”

În urmă cu puțin timp, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă.

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că populaţia trebuie să ia în serios semnalele autorităţilor şi să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.

Aproape 600 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore. România a depășit 31.000 de îmbolnăviri cu COVID-19

"Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoşani.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Aproape 600 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

În România au fost confirmate, până acum, 31.381 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.847 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri