Antena Căutare

Starea victimelor din Colectiv: 107 persoane sunt încă internate, dintre care 48 în stare critică şi gravă

Ultimele date referitoare la starea victimelor din Clubul Colectiv indică un număr de 107 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti. Dintre aceştia, potrivit ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, 48 sunt în stare critică şi gravă.

Ultimele date referitoare la starea victimelor din Clubul Colectiv indică un număr de 107 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti. Dintre aceştia, potrivit ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, 48 sunt în stare critică şi gravă.

Potrivit premierului interimar Sorin Cîmpeanu, mai sunt spitalizate 107 persoane, din care 48 în stare gravă şi critică. Sorin Cîmpeanu a spus că două avioane SMURD urmează să transporte alţi doi pacienţi în Austria, în momentul în care vor avea acceptul medicilor şi la familiilor.

Cîmpeanu a mulţumit ambasadelor Belgiei, Olandei, Norvegiei, Finlandei, Austriei, Marii Britanii, Israelului, Turciei şi SUA pentru ajutorul oferit. De asemenea, în timpul conferinţei de presă, potrivit premierului interimar, Ministerul Apărării din Ungaria a transmis că poate prelua cinci pacienţi.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că 16 răniţi în incendiul din clubul Colectiv au fost transferaţi, sâmbătă dimineaţă, la spitale din Olanda şi Belgia. Doi dintre cei opt pacienţi care au fost transportaţi în Olanda au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam.

Numărul deceselor a ajuns la 39. Cinci persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit sâmbătă la spitalele din Capitală.

Sursa: mediafax.ro

Citeşte şi:

Bilanţul tragediei din Colectiv: 39 de morţi! Şase victime au decedat sâmbătă dimineaţa

S-a aruncat peste soţia lui pentru a o salva! Ionuţ Maior s-a stins, la Spitalul Universitar, după o săptămână de chin

A murit Daniel Ciobanu, cameramanul pe care Becali l-a ajutat cu 70.000 de euro! Filma concertul celor de la "Goodbye to Gravity"

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al ENET Focşani, a murit la Spitalul de Arşi! Se numără printre victimele incendiului din Colectiv

Tullia Ciotola, studenta italiancă din Colectiv, a murit pe aeroportul din Rotterdam... Cum arată clubul Colectiv după o săptămână de la tragedie! Imagini în exclusivitate cu locul blestemat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x