Antena Căutare

Start pentru "Visul american"! Care sunt pasii in obtinerea vizelor catre SUA

Cine nu s-a gandit sau nu a auzit macar o data de celebra expresie "traieste visul american"?! Tot mai multi tineri par sa fie interesati de a concretiza acest vis. Primul pas si unul dintre cele mai dificile: obtinerea vizelor de rezidenta in Statele Unite ale Americii.

Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispozitia persoanelor care indeplinesc cerinte simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenta permanenta in Statele Unite. Romania se afla printre tarile participante la programul DV-2015. Inregistrarile trebuie transmise electronic in perioada 1 octombrie - 2 noiembrie 2013.

Inregistrarea incepe si se incheie la ora 12:00 PM ora de vara a Coastei de Est (GMT-4).

Solicitantii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai in perioada de inregistrare. Solicitantii sunt sfatuiti sa nu astepte pana in ultima saptamana a perioadei de inregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la intarzieri la conectarea online.

Participarea la program este GRATUITA.

Mai multe informatii cititi in Jurnalul National!

"Neatza": Campusurile universitare sunt luate cu asalt de studenti... Pestii au motive de bucurie. Iubirea vine la final de saptamana! Horoscopul de weekend are planuri mari pentru cei roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x