Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Haos la metrou! Două stații au fost ÎNCHISE după presupusa tentativă de suicid

Metrorex a anunțat că stațiile de metrou Piața Romană şi Piața Victoriei au fost închise joi, după ce un tren a lovit o persoană în tunel, în jurul orei 15.00. Circulaţia trenurilor este organizată în sistem pendulă pe magistrala 2, între Universitate-Berceni şi Aviatorilor-Pipera.

Update. Circulația a revenit la normal pe magistrala M2 Berceni Pipera, după ce, timp de câteva zeci de minute, aceasta a fost blocată, stațiile de metrou Piața Romană și Piața Victoriei fiind închise, în urma presupusei tentative de suicid.

În intervalul orar 15.00 – 16.30, metrourile au circulat în sistem pendul între Universitate și Berceni și între Aviatorilor și Pipera.

Metrorex a anunțat că stațiile de metrou Piața Romană şi Piața Victoriei au fost închise joi, după ce un tren a lovit o persoană în tunel, în jurul orei 15.00. Circulaţia trenurilor este organizată în sistem pendulă pe magistrala 2, între Universitate-Berceni şi Aviatorilor-Pipera.

„Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, în tunel, la 50 metri de staţia Piaţa Romană, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicat.

La faţa locului se află atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatarii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov a informat că o persoană a fost lovită de metrou în galeria subterană de la staţia Piaţa Romană, la aproximativ 50 de metri de peron.

Recomandari