Antena Căutare

Statul îți dă 1.000 de lei pe lună, dacă îndeplinești o singură condiție! Ce trebuie să faci

Veste excelentă pentru cei care vor să câștige mai mulți bani! Guvernul a luat o hotărâre prin care românii pot primi lunar câte 1.000 de lei, totul cu o singură condiție! 

Veste excelentă pentru cei care vor să câștige mai mulți bani! Guvernul a luat o hotărâre prin care românii pot primi lunar câte 1.000 de lei, totul cu o singură condiție!

Care sunt condițiile și ce trebuie să faci ca să te bucuri de un venit suplimentar?

Dezicia a fost luată recent și are scopul de a motiva mai mult românii. Astfel, statul oferă lunar suma de 1.000 de lei, pe lângă salariu, acelora care decid să se angajeze (absolvenți sau șomeri).

România se confruntă cu o criză de forţă de muncă tot mai acută! Resimt acest lucru și angajaţii din industria ospitalieră. În vreme ce unii s-au orientat şi vor să aducă oameni din afară, alţii speră că îi vor găsi aici, în ţară.

Cu atât mai mult cu cât prin noua iniţiativă a Guvernului vor primi bani în plus - atât tinerii şi şomerii angajaţi, cât şi angajatorii.

Prin hotărârea Guvernului, şomerii şi absolvenţii primesc 1000 de lei de la stat dacă se angajează.

Potrivit noii hotărâri de Guvern, firmele care angajează tineri şi someri vor primi de la stat prime în bani. Angajatorii, peste 2.000 de lei, lunar, iar angajaţii, 1.000 de lei, pe lângă salariu. Condiţia este să rămână cel puţin trei luni la noul job.

Voucherele de vacanţă aglomerează agenţiile de turism din ţară!... Pământul s-a CUTREMURAT din nou! Seismul a avut loc în această după-amiază, în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x