Antena Căutare

Statul oferă firmelor câte 250 de lei pentu fiecare elev sau student angajat, dar tinerii preferă să se relaxeze

Chiar dacă statul încurajează atât pe tinerii din şcoli să meargă la muncă, cât şi pe angajatorii să îi cheme la job pe elevi şi studenţi, ei tot cu gândul la vacanţă rămân.

Chiar dacă statul încurajează atât pe tinerii din şcoli să meargă la muncă, cât şi pe angajatorii să îi cheme la job pe elevi şi studenţi, ei tot cu gândul la vacanţă rămân.

Un angajator primeşte de la stat câte 250 de lei pentru fiecare elev sau student angajat în timpul vacanţei de vară.

Cu toate astea, românii nu au cultul muncii şi preferă să se relaxeze, nu să muncească în timpul liber. Asta pentru că şcoala îi epuizează în timpul anului, spun ei.

Iulian Pleşcan conduce propria afacere de la 24 de ani. A deschis un centru de cardiologie intervenţională în Bucureşti şi este unul dintre tinerii antrepenori de succes de la noi.

Pentru asta a muncit zi şi noapte. Ani la rând, chiar şi în vacanţe. Ori de câte ori avea timp liber, se înscria la internshipuri, cursuri şi joburi de vară. A făcut totul pentru a-şi îmbunătăţi CV-ul. Nu toţi, însă, gândesc la fel ca Iulian.

Sunt tineri, elevi sau studenţi care abia aşteaptă vacanţa. Ca să se relaxeze şi să se distreze.

Şi, chiar dacă angajatorii încearcă să îi cheme la muncă, nu par să se înghesuie.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Peste 150 de mii de credincioşi au venit să participe la Liturghia de Rusalii, în Şumuleu Ciuc... Horoscopul zilei de 4 iunie. Persoanele născute în această zodie au parte de susținere în ceea ce priveşte proiectele pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x