Antena Căutare

Ștefan Bănică nu a ezitat să spună "Ajut eu!". Artistul a interpretat melodia "Până la cer"

Ștefan Bănică nu a ezitat să spună și el „Ajut eu!”. Artistul a urcat pe scenă și a interpretat melodia „Până la cer”.

Ștefan Bănică nu a ezitat să spună "Ajut eu!". Artistul a interpretat melodia "Până la cer" Galerie
Ștefan Bănică spune „Ajut eu!”

Prima gală a generozității l-a adus pe scena „Ajut eu!” pe Ștefan Bănică Junior. Cântărețul a oferit câteva sfaturi prețioase pentru toți oamenii care pot da o mână de ajutor.

„Mi-aș dori din suflet ca unii oameni care pot fi ajutați să aibă anul ăsta sărbătorile mai frumoase, pentru că asta nu trebuie să facem numai de sărbători. Dacă putem face acest lucru de ce să nu-l facem?! Indiferent de vârstă, indiferent de probleme, ajută-l pe celălalt și o să fie mai bine pentru tine!, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Medicii din România nu ne-au dat nicio șansă Alexandrei Păduraru” I-au spus că „Va merge toată viața ca o gâscă”!

Viaţă, luptă, speranţă. Sunt primele cuvinte pe care le-a învăţat Remus Dumitrescu imediat după ce a venit pe lume. Nu ştia el exact ce înseamnă, dar aceste cuvinte l-au ajutat, cu siguranţă, să treacă primul mare test de supravieţuire.

Elev în clasa a V-a la, este un copil încercat de mic de afecțiunile cardiace de care suferă. Este diagnosticat cu MMC, defect septal atrial nerestrictiv, atrezie de vâlvă pulmonară, dilatație anevrismala de aorta etc, a avut parte de 6 operații, ultima fiind anul trecut la Centrele ARES din Bucureşti cu echipa multidisciplinară de medici români și greci. Starea lui este bună, însă are interdicție să facă sport, mai puțin tenis. Își dorește că mama să îl înscrie la tenis însă financiar nu face față singură și la cheltuielile cu sora lui și cu el.

Citește și:

Simona Gherghe a făcut un gest emoționant! Și-a donat racheta de tenis lui Remus, un copil cu afecțiuni cardiace! Visul lui este să facă performanțe în tenis și să o întâlnească pe Simona Halep

Rose Marie Bitoncea, copilul care ține loc de mamă! S-a maturizat mai repede decât trebuia însă inima ei plină de iubire o ajută să treacă peste orice

Simona Gherghe a făcut un gest emoționant! Și-a donat racheta de tenis lui Remus, un copil cu afecțiuni cardiace! Visul ... Medicii din România nu ne-au dat nicio șansă Alexandrei Păduraru” I-au spus că „Va merge toată viața ca o gâscă”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x