Antena Căutare

Stenograme devastatoare pentru familia Elena Udrea si Dorin Cocos

Implicarea ministrului Elena Udrea si a sotului sau, Dorin Cocos, in demersul actionarului ALRO, Vitaly Maschitskiy, pentru obtinerea de contracte de energie ieftina este una mult mai grava decat s-a crezut initial.








Cei doi, ca de altfel toti cei implicati in aceste negocieri interceptate de Serviciul Roman de Informatii (SRI), folosesc un limbaj care incearca sa ascunda subiectul discutiei. Dar tocmai aceasta modalitate de a se feri in cazul in care convorbirile ar face subiectul interceptarilor le ridica si lor dificultati si ii tradeaza.

Krasnov si Nastase insista asupra subiectului, si asa se face ca aceasta stenograma aduce la lumina o informatie care vine sa confirme faptul ca implicarea Elenei Udrea, in calitate de consilier personal al presedintelui Traian Basescu, dar si implicarea sotului sau in negocierile cu reprezentantii proprietarului ALRO au depasit cu mult cadrul oficial si fisa postului "blondei de la Cotroceni". Dorin Cocos nu detinea la acel moment si nici anterior vreo functie oficiala care sa justifice in vreun fel interesul rusilor de a discuta cu el problema contractelor de energie sau alte chestiuni legate de ALRO.

Reamintim ca primele stenograme privind aceasta implicare au aparut acum doua luni, iar Elena Udrea a avut o reactie violenta, negand informatiile deduse de jurnalisti din continutul convorbirilor. Ulterior, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ministrul Dezvoltarii Regionale a afirmat ca nu se regaseste printre personajele evocate de aceste interceptari. "Asa-zisele referiri la mine, din punctul meu de vedere, nu sunt reale. Nu ma regasesc in aceste referiri", a sustinut Elena Udrea in interviul respectiv.

Nu s-o fi regasind Elena Udrea, asa zice domnia sa, in stenograme, dar sotul domniei sale, in mod sigur da. Euro Hotels nu numai ca este nominalizat, dar este si corect localizat - "Ala de la Clucerului". Respectiv, Euro Hotels International Triumf este situat pe Bulevardul Maresal Averescu nr. 32-34, aproape de intersectia cu Strada Clucerului. Localizarea sa pe Strada Clucerului, desi incorecta din punct de vedere postal, este facuta chiar de diverse site-uri destinate turistilor care vor sa innopteze prin Capitala.

Citeste tot articolul pe jurnalul.ro

Foto: Intactimages

Dan Voiculescu: "Acum nu ma mai tem de moarte"... EDITORIAL Ana-Maria Paunescu - Dor de o iluzie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x