Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Știai că un copil devine o persoană mai bună dacă se uită la musical-uri? Uite ce beneficii pot avea filmele asupra copiilor

Există o mulțime de metode prin care copiii pot învăța bunele maniere. Adică, să devină niște persoane mai bune.  Una dintre metode, poate mai modernă, dar benefică pentru un copil, este cea a vizionării de filme muzicale. Musical-urile stimulează functiile vizuale și creierul.

Există o mulțime de metode prin care copiii pot învăța bunele maniere. Adică, să devină niște persoane mai bune. Una dintre metode, poate mai modernă, dar benefică pentru un copil, este cea a vizionării de filme muzicale. Musical-urile stimulează functiile vizuale și creierul.

Psihologul Kasandra Putranto a explicat că atât stimularea vizuală, cât și cea a creierului este mai eficientă în transmiterea mesajelor pozitive câtre copii.

Un exemplu de film, care l-ar ajuta pe copil să aibă un comportament civilizat și plăcut, este Petualangan Sherina.

Kasandra mai spune că este mult mai benefic pentru copii să se uite la filme muzicale, pentru că ceea ce transmit filmele, cu tot pachetul – colona sonoră, mesajul - se impregnează mai repede în creierul celor mici. În plus, filmele pot îmbogăți vocabularul unui copil.

De asemenea, copiii pot imita comportamente pozitive pe care protagoniștii le interpretează în film.

Psihologul atrage atenția părinților

Părinții trebuie să fie aibă grijă ca cei mici să se uite doar la filme potrivite vârstei copiilor. Filmele nu trebuie să conțină scene de violență, scene de dragoste orientate spre adulți. Iar mesajul trebuie să fie întotdeauna pozitiv

Sursa, thejakartapost

Recomandari