Antena Căutare

VIDEO! Strigator la cer! Drogatii din Bucuresti trag in vene in tramvai! NU ASTA VREM PENTRU COPII!!!

Scandalos, revoltator, periculos. Cuvintele nu sunt deloc dure sau suficiente daca ne raportam la ceea ce se intampla in Bucuresti: drogatii nu mai au limite, au ajuns sa-si bage seringa in vena chiar in mijloacele de transport in comun

Nu traim in basme si nici nu pretindem asta. Orasul lui Bucur nu mai este demult ce-a fost! Societatea se degradeaza in fiecare zi, iar pseudo-modelele sunt urmate in litera legii. Cine mai stie de mos Costache sau adolescentul miop, care-si traieste cu intensitate maxima frustrarile? Nu emitem noi teorii, dar tinerii din ziua de azi sunt mai interesati de "Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani" decat de lupta lui Ion pentru pamant.

Fac ce vad pe strada, iar strada le ofera violenta, sex si droguri. Trei cuvinte in jurul carora se centreaza intreaga existenta a adolecentilor. Tentatia este prea mare, iar ei sunt la o varsta la care experimenteaza, spre disperarea parintilor care i-ar lega de pat pentru a nu cunoaste dedesubturile unei lumi a desfranarii, in toate chipurile ei.

Copiii nostri cresc intr-o lume murdara, iar drogatii nu se mai feresc sa-si bage seringa in vena nici macar in mijloacele de transport in comun. Dependenta le-a luat mintile, nu mai au nicio limita. O demonstreaza din plin un clip postat pe Facebook, ce iti inmoaie genunchii si te face sa te iei cu mainile de par. Personaje de film, fara voia lor, drogatii isi injecteaza acul in vena, probabil in tramvaiul 41, in vazul tuturor, fara a le pasa daca isi petrec ultima clipa pe strada sau daca intra in sevraj in fata unui copil care abia a invatat sa socoteasca.

Imagini ce nu mai au nevoie de niciun comentariu, imagini ce ar trebui sa starneasca indignarea fiecarui om care le priveste si sa-l faca sa ia atitudine. Asa cum s-a intamplat si in cazul celui care a postat-o, cu titlul "Trebuie oprit asa ceva"!

Capitala se imbraca de sarbatoare! Luminitele de Craciun vor fi aprinse astazi, la ora 19.00... Romanii vor primi ajutoare pentru caldura pana pe 21 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x