Antena Căutare

Strigătul băiețelului viral de pe TikTok n-a rămas fără ecou. Ce s-a întămplat după ce a spus că tot ce vrea e o fântănă și o vacă

Paul, copilul care a emoționat o țară întreagă, are acum o fântănă, o vacă și un vițel. După un clipuleț emoționant de pe TikTok în care, cu vocea tremurândă și ochii albaștri înlăcrimați, și-a spus dorința, viața lui s-a schimbat.

colaj cu paul, baietelul care a devenit viral pe tik tok dupa ce a spus ca isi doreste o vaca si o fantana
Paul a devenit viral pe TikTok după ce a spus că nu-și dorește decât o vacă și o fântână | TikTok

Nu e român care să nu fi văzut filmulețul în care Paul explică de ce își dorește o fântână și o vacă: "Fântănă ca să nu mă mai duc să iau apă de departe și vacă ca să am și eu să beau lapte".

TikTok-ul de 24 de scunde a strâns peste 3 milioane de vizualizări și peste 400.000 de aprecieri și a mobilizat donatorii și voluntarii pentru a-i oferi lui Paul două lucruri atât de simple, dar cu un impact major pentru el și familia sa.

Paul, băiețelul de pe TikTok, are șapte frați, este din Iași, iar cele două cadouri pe care le-a primit au fost doar începutul unui demers mai larg de întrajutorare. Aceeași asociație care a făcut public cazul s-a angajat să renoveze o cameră și holul casei în care locuiesc copiii.

Citește și: „Cu toate că Dana nu ar fi vrut...”. Lidia, sora Danei Roba, apel umanitar pe internet. Ce spune despre costurile recuperării

Urmează să facă și o baie acum, că au apă, iar pentru văcuță și vițel și-au propus să construiască o șură. Mai mult decât atât, voluntarii vor să se asigure că cei mici au resursele necesare pentru a merge în continuare la școală.

Asociația MGM este deschisă către colaborări și i-a încurajat pe cei care vor să ajute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea lui Paul, băiețelul care a emoționat o Românie întreagă

Potrivit clipurilor care l-au adus pe Paul în atenția userilor de pe TikTok, Paul are 13 ani. Pentru a-și ajuta familia, el lucra cu ziua și accepta de la oameni fie bani, fie recompense care să contribuie la hrănirea animalelor din gospodărie.

"Fac curățenie la oameni", spunea el, care povestea că primește la schimb rațe sau bani. El strângea și "buruieni" între lucrări, ca să își îngrijească gospodăria.

Paul povestea că nu are mereu caiete sau pixuri , dar că îl mai ajută colegii și că îi dau rechizite atunci când rămâne fără.

Povestea nu a rămas fără ecou. Persoane publice, români simpli și o întreagă comunitate de voluntari s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe Paul și frații săi, iar copiii au avut parte chiar și de puțină distracție - pentru prima dată în viețile lor, au mers la oraș, la mall.

Cea mai bună dietă pentru vară. Ce alimente trebuie să consumi pentru a pierde rapid în greutate... Cel mai popular preot de pe TikTok, cercetat pentru practici necreștine. Ce acuzații i se aduc părintelui Necula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x