Antena Căutare

Strigătul disperat al unei mame. După ce copilul ei a fost umilit de învățătoare, l-a găsit plin de sânge la școală: "Era lovit la nas şi cap, plângea, ţinea ochii închişi, avea urme de sânge ce îi cursese din nas"

Mămica unui băiat, elev în clasa 0, din județul Arad, a ajuns la limita puterilor, după ce fiul ei a îndurat umilinţe greu de imaginat, la şcoală. Atât din partea învăţătoarei sale, cât şi din partea colegilor, care îl lovesc sistematic, fără să se ia vreo măsură.

Mămica unui băiat, elev în clasa 0, din județul Arad, a ajuns la limita puterilor, după ce fiul ei a îndurat umilinţe greu de imaginat, la şcoală. Atât din partea învăţătoarei sale, cât şi din partea colegilor, care îl lovesc sistematic, fără să se ia vreo măsură.

Disperată, femeia şi-a spus povestea pe Facebook, în speranţa că cineva o va ajuta şi i se va face dreptate copilului său, cu care, de curând, a ajuns la urgenţe, după ce a fost chemată la şcoală pe motiv că "s-a aruncat pe scări."

"În data de 4 decembrie.... Ora 10 dimineaţa....

Atunci, mi s-a spus că al meu copil a picat şi nu e OK şi să merg la Şcoală. Când am intrat în clasă, copilul meu era întins pe o bancă, cu ceva stil pernă de scaun sub capul lui. Era lovit la nas şi cap, plângea, ţinea ochii închişi, avea urme de sânge, ce îi cursese din nas.... Nu putea deschide ochii, îl întrebam dacă mă vede, îmi răspundea repetitiv "2 fetiţe.... 2 fetiţe m.au împins".

Ochii îi ţinea închişi.... Învăţătoarea îmi tot repeta ca s-a "aruncat " pe scări!!!! Nu îmi venea să cred ce văd... Copilul era acolo semillesinat, cu ochii închişi, plângea, urla de durere.... Am sunat şi am plecat la spital.... Copilul nu a fost în stare să meargă până la maşină, l-am dus în brațe. Am fost luați imediat, în Upu, nici să prezentăm actele nu ne.au lăsat!

Copilul meu era dezechilibrat total, avea o privire ciudată, am fost internaţi imediat. Copilul a dormit instant când am ajuns pe patul salonului. Ni s-a adus un recipient pentru vomă şi eram întrebaţi mereu cum suntem, de către medici şi asistente (pe această cale le mulțumesc din tot sufletul).

Am fost internaţi, luni, marţi şi miercuri... Miercuri după amiază am ajuns acasă.... Pe drum copilul a început să se văite că îl doare burta.... Ajunşi acasă urla de durerile de burtă, plus vomă. Din nou luat legătura cu medicul nostru şi spunandu.ne ce şi cum să facem. Copilul a dormit 16 ore încontinuu.... Îi dădeam medicamente prescrise pt somn, cele prescrise de dl doctor!

Joi s-a trezit foarte rău.... Vineri ne-a vizitat pediatra copilului.... Ni s-a spus să rămânem acasă până după vacanţă de Crăciun... Deci copilul nu era bine. Am fost şi la Psiholog în aceeaşi zi. Am înţeles... Multe!

De la începutul anului, la prima şedinţă, am prezentat situația copilului, domnișoarei învățătoare... Copilul stăpâneşte 80% limba română (fiind născut în altă ţară) şi este astmatic.

După câteva săptămâni de la începerea anului şcolar... Copilul a început să iasă plângând de la ore, pe motiv că a fost pedepsit că nu ştie limba română, dar în opinia doamnei învățătoare "știe dar nu vrea".... Eu, ca mamă, repetandu-i Învăţătoarei că nu, nu ştie, iar dacă sunt probleme să comunice cu mine, să nu îl mai umilească, pedepsindu-l.

Astea se întâmplă în mod repetat.... Apoi,învăţătoarea mai aducea dulciuri, la clasă, drept "recompense", iarăşi copilul ieșea plângând, iarăși nu primes.. ... Pe motiv că nu a știut un personaj dintr.o poveste (astea fiind doar un exemplu)....

Se cumpără câte un joc în clasă ... Iarăși îl pedepsea... Pentru că nu a știut să răspundă la oră.... Deci, iarăși copil ieşit de la ore plângând! Vorbim despre un copil un clasa 0!!!!

Am încercat multeee dialoguri cu învățătoarea.... Dar au fost fix sterile! "Dacă credeţi că e discriminat , Mergeţi la direcţiune"! Buuunnn.... Am sunat şi la direcţiune... Nimic.... Nici un rezultat!!

Copilul este a 2.a oară când ajunge la Upu... Prima oară fiind împins cu pumnu în gura de către un coleg, pe motiv să tacă, iar copilul meu a ajuns cu capul în perete... Iarăși upu... Iarăși stat acasă, griji, nimeni nu ne.a cerut scuze... Nimeni.. Nimic! Parcă nu s-ar fi întâmplat!

A 2 a oară copilul vine acasă, cu dureri de burtă... A spus că a primit un picior în zona intimă, iar în acea după amiaza a vomitat şi a stat în pat. Când am întrebat... Iarăși nu s-a știut... Nimeni... Nimic! Scuze????? Nuuuu!

Asta este a 3 oară... Şi am fost la un mic pas de o tragedie!!!! 3 zile de spitalizarea , şocul şi traumă care o trăim noi, toată familia... E cauzată de neglijență! Ce caută un copil de clasa 0... Nesupravegheat?????? De ce este umilit copilul meu de la începutul anului????

De când s.a întâmplat, copilul meu are scurte dezechilibre, apetit inexistent, dureri de cap.... Noi, familia suntem la capătul puterilor. Vineri din nou suntem aşteptaţi la vizită, neurologie...

Asta se întâmplă în Şcoala Generală Zădăreni, jud Arad. Învățătoare Ramona Claudia Sandru", a scris femeia, disperată, pe Facebook.

Ultimele vești de la meteorologi! În prima zi de Crăciun vom avea temperaturi de până la 13 grade Celsius... Imaginile au devenit VIRALE pe internet. O familie din Galați a pârlit porcul pe trotuar, în centrul orașului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x