Antena Căutare

Strigătul groazei. Alex Pascu s-a trezit și a început să urle: „Foc! Foc! Fugiți, oameni”

Alex Pascu, liderul trupei Goodbye to Gravity, a făcut ieri temperatură mare, aproape 41 de grade Celsius, iar medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transferat în străinătate.

Alex Pascu, liderul trupei Goodbye to Gravity, a făcut ieri temperatură mare, aproape 41 de grade Celsius, iar medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transferat în străinătate.

Din noaptea tragediei, Alex a avut-o în permanenţă alături pe mama sa, Ana Pascu. Fosta floretistă, în prezent preşedinta de onoare a FR Scrimă, a rezistat psihic tuturor încercărilor grele.

Alex este unul dintre cei 6 tineri răniți la clubul " Colectiv" încă internați la Floreasca. Mulți au plecat în străinătate. Dar Alex nu e transportabil în acest moment. Tînărul de 34 ani a suferit arsuri interne, dar şi externe, pe partea superioară a corpului.

Medicii i-au povestit mamei că, în cursul dimineţii de ieri, Alex a avut şi un coşmar. A fost ca o scenă de film, care i-a luat pe toți prin surprindere.

"A deschis ochii şi a început să strige « Foc! Foc! Fugiţi, oameni!»

Vezi continuarea pe gsp.ro.

"Sportul salvează vieți" - cel mai mare eveniment caritabil de fitness pentru suportul victimelor din Colectiv... Fostul primar Cristian Popescu-Piedone va fi eliberat din arest!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x