Căutare Live

STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2018. Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Cum Paştele va pica, anul acesta, pe 8 aprilie, vacanta elevilor va începe mai devreme. Copiii  se vor bucura de 11 zile libere.

Cum Paştele va pica, anul acesta, pe 8 aprilie, vacanta elevilor va începe mai devreme. Copiii se vor bucura de 11 zile libere.

Începând cu data de 31 martie, toate școlile vor fi închise. Cursurile se vor relua abia pe 11 aprilie. De asemenea, Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, va fi liberă și pentru părinți, fiind considerată sărbătoare legală. Salariații se vor bucura, pentru prima oară, de timp liber în Vinerea Mare. Anul acesta, Vinerea Mare va fi pe 6 aprilie, iar Paștele - pe 8 și 9 aprilie.

De asemenea, vacanta intersemestriala a fost programata in perioada 3-11 februarie, iar vacanta de Paste va incepe in ultima zi a lunii martie.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Veste bună pentru toate femeile! Vor primi minimum 630 de lei de la stat...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri