STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2018. Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Cum Paştele va pica, anul acesta, pe 8 aprilie, vacanta elevilor va începe mai devreme. Copiii  se vor bucura de 11 zile libere.

Cum Paştele va pica, anul acesta, pe 8 aprilie, vacanta elevilor va începe mai devreme. Copiii se vor bucura de 11 zile libere.

Începând cu data de 31 martie, toate școlile vor fi închise. Cursurile se vor relua abia pe 11 aprilie. De asemenea, Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, va fi liberă și pentru părinți, fiind considerată sărbătoare legală. Salariații se vor bucura, pentru prima oară, de timp liber în Vinerea Mare. Anul acesta, Vinerea Mare va fi pe 6 aprilie, iar Paștele - pe 8 și 9 aprilie.

De asemenea, vacanta intersemestriala a fost programata in perioada 3-11 februarie, iar vacanta de Paste va incepe in ultima zi a lunii martie.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri