Antena Căutare

Studenta la Medicina care a transat un barbat cere sa fie eliberata. Carmen Bejan este insarcinata

Studenta de la medicina, condamnata la 20 de ani pentru uciderea si transarea unui barbat din Timisoara vrea sa fie libera! Si asta pentru ca ar fi insarcinata. Carmen Bejan a si depus deja o cerere in acest sens inca din luna noiembrie, la Tribunalul Arad.

In cerere, Carmen Bejan mentioneaza ca este insarcinata, insa nu precizeaza in cate luni. Fosta studenta cere sa nasca in libertate si sa i se permita sa stea un an cu copilul acasa.


Tanara nu precizeaza cine este tatal copilului, iar reprezentantii Penitenciarului de Maxima Siguranta Arad, unde este incarcerata, nu au putut oferi deocamdata mai multe informatii.

In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea, cei doi studenti la Facultatea de Medicina din Timisoara care au ucis si transat un barbat, la 20 de ani de inchisoare cu executare.

Atunci, instanta suprema a respins recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia au ramas cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara.

In 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timisoara i-a condamnat pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare, dupa ce Tribunalul Timis ii condamnase la 16 ani de detentie. Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 20.000 de euro.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.

O pensionara din Galati este acuzata de trafic de tigari si arme... Un tanar din Harghita a fost arestat dupa ce a muscat un politist de mana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x