Antena Căutare

Studentii, in strada: "Funeriu sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!"

“Funeriu sa traiasca dintr-o bursa studenteasca!” Asta scandeaza studentii din Cluj care protesteaza fata de legea educatiei. Studentii de la patru universitati clujene si-au unit fortele in incercarea de a-si redobandi drepturile.

Tinerii spun ca noua lege a educatiei le ingradeste dreptul de a-si exprima parerea vizavi de deciziile care se iau la nivelul rectoratelor si consiliilor administrative. Studentii mai sunt nemultumiti si ca a fost redus bugetul alocat burselor de merit.

Astfel de proteste au avut loc si in campusurile din Timisoara, Iasi sau Bucuresti. Saptamana viitoare studentii vor veni sa-si strige nemultumirea in Capitala, in fata ministerului educatiei

Tot ca o forma de protest studentii clujeni i-au mai trimis ministrului Daniel Funeriu un pachet cu borcane de zacusca, muraturi, salam, pufuleti si guma de mestecat. Astfel, spun ei, ministrul va intelege mai bine ce inseamna sa fi student in Romania.

Sursa: Antena3

Romanii renunta la deodorant, sapun si pasta de dinti, pe criza... Romanii renunta la deodorant, sapun si pasta de dinti, pe criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x