Antena Căutare

Studentii isi iau "inteligent" notitele: inregistreaza cursurile pe smartphone!

De la notitele luate cu pixul pe hartie, studentii au trecut la notitele inteligente. Tinerii, plictisiti sa mai stea atenti la ore, isi inregistreaza cursurile cu sau fara acordul profesorului, pe telefone inteligente. Lectiile smart sunt apoi impartite frateste intre studenti pana cand vin examenele.

Telefonul smart a salvat cursurile multor studenti. Ei isi filmeaza profesorii si pastreaza inregistrarile pentru examene. Le este greu sa tina ritmul cu profesorul dupa ce au petrecut o noapte de pomina in stil studentesc.

Daca profesorul nu este de acord, atunci studentul se descurca altfel: filmeaza pe ascuns sau apeleaza la inregistrarea audio.

Cu ajutorul smartphone-urilor, studentii pot inregistra un curs care dureaza doua-trei ore. Dar foarte putini profesori isi lasa studentii sa ii filmeze. Unii se enerveaza numai cand vad telefoanele pe banci.

Sunt putini profesorii care cred ca inregisrarea este utila doar pentru repetarea cursurilor. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste, filmuletele se copiaza de pe un smartphone pe altul fara nicio problema.

UPDATE! Accident grav pe DN7! Sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte doua sunt grav ranite... Serverele Loteriei Romane nu au functionat sambata timp de cinci ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x