Antena Căutare

Studentii prefera chiria la pensiune. Acolo au baie proprie si nu trebuie sa aiba grija curateniei

Viata din caminele studentesti nu mai incanta pe nimeni. Cei care isi permit, cauta alte locuri de cazare, mai. ofertante. Iar in Timisoara la moda este acum chiria la pensiune. E adevarat, o camera costa cam cat o garsoniera. Dar. nu mai aveti alte facturi de platit si va mai si face altcineva curatenie.

O camera dintr-o pensiune este dotata la standarde de 3 stele, cu aer conditionat, baie proprie, wireless si televizor. Absolut tot ce trebuie ca sa fie un confort maxim pentru cei care vor ocupa acest spatiu Mai precis, pentru studenti. Care stiu exact ce vor si ce isi permit. Studentii veniti de peste hotare sunt si ei teribil de incantati de oferta.

"Este foarte frumos aici. Conditiile sunt ideale pentru un student care nu vrea sa plateasca mult pe cazare", a spus unul dintre studentii straini.

Cateodata, menajerele vin si fac curat in camere, pe coridor si in bucatarii. Un lucru important pentru tineri, caci numai la curatenie nu le sta capul in timpul facultatii. O camera intr-o astfel de pensiune se inchiriaza cu 150 de euro pe luna.

Amenintarea unui parinte: „Intr-o noapte te voi arunca de la balcon si voi spune politiei ca ai alunecat”... Taximestristii de la aeroporturi, in colimatorul Politiei: aproape 1.300 de sanctiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x