Studentii vor evalua obligatoriu prestatia cadrelor didactice

Studentii vor evalua obligatoriu prestatia cadrelor didactice, rezultatul fiind publicat apoi pe site-ul universitatii, anunta Mediafax.Pentru prima data studentii vor avea reglementate drepturile si obligatiile in raport cu institutia de invatamant superior, acestea fiind cuprinse in proiectul Statutului Studentului. La realizarea acestui document elaborat de Ministerul Educatiei au contribuit organizatiile de profil.

Orice modificare ulterioara a elementelor mentionate anterior, poate fi facuta doar cu acordul studentilor, arata proiectul MECTS.

In primele doua saptamani de la inceperea semestrului, studentii vor fi informati in legatura cu programa analitica, structura si obiectivele cursului, competentele generate de acesta, precum si modalitatile de evaluare si examinare.

Studentii au de asemenea, dreptul de a participa la evaluarea cursurilor, seminariilor, lucrarilor practice, a cadrelor didactice si a altor aspecte educationale si/sau organizatorice legate de programul de studii urmat.


Foto: Intact Images

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri