Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Studentii vor evalua obligatoriu prestatia cadrelor didactice

Studentii vor evalua obligatoriu prestatia cadrelor didactice, rezultatul fiind publicat apoi pe site-ul universitatii, anunta Mediafax.Pentru prima data studentii vor avea reglementate drepturile si obligatiile in raport cu institutia de invatamant superior, acestea fiind cuprinse in proiectul Statutului Studentului. La realizarea acestui document elaborat de Ministerul Educatiei au contribuit organizatiile de profil.

Orice modificare ulterioara a elementelor mentionate anterior, poate fi facuta doar cu acordul studentilor, arata proiectul MECTS.

In primele doua saptamani de la inceperea semestrului, studentii vor fi informati in legatura cu programa analitica, structura si obiectivele cursului, competentele generate de acesta, precum si modalitatile de evaluare si examinare.

Studentii au de asemenea, dreptul de a participa la evaluarea cursurilor, seminariilor, lucrarilor practice, a cadrelor didactice si a altor aspecte educationale si/sau organizatorice legate de programul de studii urmat.


Foto: Intact Images

Recomandari