Antena Căutare

Studentul de la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti care a revenit din Lombardia cu febră şi dureri în gât nu este infectat cu coronavirus

Studentul de la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti, care luni s-a prezentat ca cabinetul din campusul universităţii prezentând febră, la câteva ore după ce a revenit din regiunea italiană Lombardia, nu are coronavirus, arată primul test. El rămâne internat pentru noi teste.

Primul test pentru COVID-19 efectuat în cazul studentului de la UPG Ploieşti revenit luni dimineaţă din Lombardia şi care prezintă simptome specifice COVID-19 arată că acesta nu este infectat, informează reprezentanţii Prefecturii Prahova. Acesta rămâne internat în secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, pentru încă un test, conform procedurii. Tânărul, care locuieşte pe perioada studiilor într-o cameră de cămin în campusul universităţii ploieştene s-a prezentat luni dimineaţă la cabinetul medical al universităţii, la câteva ore după ce a revenit din Italia, regiunea Lombardia, prezentând, durere în gât şi febră. El a fost preluat cu izoleta şi dus la spital. Autorităţile din domeniul sănătăţii publice au închis şi dezinfectat etajul din căminul unde se află camera tânărului.

Sursa : news.ro

Un număr de 25 de persoane, reţinute după percheziţiile la grupări specializate în furturi din camioane... Creşele din Timişoara vor fi închise temporar până în 22 martie / Evenimentele culturale din judeţ, suspendate...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x