Antena Căutare

Studiu: Deplasarea cu mijloacele de transport în comun este benefică pentru sănătate

Deplasarea cu mijloacele de transport în comun este benefică.

Studiu: Deplasarea cu mijloacele de transport în comun este benefică pentru sănătate
| evz.ro

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că deplasarea cu mijloacele de transport în comun este benefică, în special pentru persoanele vârstnice.

Persoanele vârstnice care optează în mod regulat pentru mijloacele de transport în comun merg pe jos mai repede. Acest lucru este asociat cu o stare de sănătate mai bună.

Cercetătorii au descoperit că persoanele care nu foloseau frecvent transportul public manifestau un declin mai rapid al vitezei cu care mergeau pe jos în comparație cu indivizii care utilizau frecvent acest mijloc de deplasare în comun, informează Agerpres.

Și în cazul indivizilor adulți s-a ajuns la câteva concluzii. Pentru cei care nu optau pentru transportul public, majoritatea folosind în schimb mașina, declinul vitezei de deplasare pe jos a fost cel mai accentuat, a relevat studiul.

Iubitorii smartphone-urilor sunt în culmea fericirii! Ar putea avea prize la mesele din parcuri... Săptămâna începe cu tensiuni în cuplu pentru nativii Berbeci. Horoscopul zilei 02 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x